Vi hejar på Hanna

Jag har förmånen i mitt liv att känna många goda, kloka människor. Det är de som känner mig och arbetat med mig – mina vänner, kollegor och bekanta – som bäst kan gå i god för mina egenskaper och min kompetens. Andra människors stöd är den bekräftelsen jag är allra mest stolt över.

Jag har lärt känna Hanna som det bästa av båda världar – både doer och talker, både frihetlig och välorganiserad, både arbetslinje och party. Och framför allt har hon två drag som svensk politik lider farlig brist på: ett utanför-politiken perspektiv samt mod.

Johan Norberg – Liberal tänkare och författare

Hanna Björklund är en god och nyfiken liberal som på ett begåvat sätt kan resonera kring sakfrågor så att andra förstår värdet av frihet, och räds därför inte obekväma frågor. Utöver kommunikativ talang och ideologisk ryggrad har Hanna de där särskilda egenskaperna som är guld värda för en organisation: Hon är organiserad, arbetar galet hårt, men vet samtidigt hur man har kul.

Mattias Svensson – Redaktör Neo

Frihetens idéer behöver starka gröna röster. Hanna Björklund är inte rädd för att få skit under naglarna – varken hemma på gården eller på barrikaderna. Hon visar gång på gång hur mäktig kombinationen av talang och engagemang är. Hon är lika passionerad för att utveckla tankar som för att sprida dem. Frihetens idéer behöver sådana som hon.

Martin Borgs – Slöseriombudsmannen

Hanna är en person som förstår det här med principer, om att individen alltid måste gå före kollektivet. Hon har också insett både att merparten av mänsklig samverkan måste ske bortom statens tentakler och att marknader är effektiva. Dessutom är hon en trevlig och socialt begåvad person med karaktär. Därför är det med glädje jag ger Hanna mitt stöd.

Fredrik Segerfeldt  – Liberal författare och debattör

Den som på allvar vill ge sig in i politiken bör inte bara vara påläst i viktiga frågor utan kombinera kunskap med hett ideologiskt engagemang, social kompetens, pedagogisk förmåga och arbetsvilja. Sådan är Hanna! Hon har djupa rötter i jordbruket, i liberalismens idévärld och i vår tids politiska debatt. Hon kan bjuda på eget hembakt bröd gjort på eget hemmamalt mjöl och samtidigt föra intellektuella samtal om politiska och existentiella frågor. Det är sådana politiker vi behöver i framtiden. Lycka till Hanna!

Eva Nisser – civilekonom, grundare av Junilistan
Nils Lundgren – nationalekonom, grundare av Junilistan

Annonser

3 tankar om “Vi hejar på Hanna

  1. Ping: Min kampanjsida – Ordförandekandidaturen till Centerstudenter | Avva

  2. Ping: Hanna Björklund besöker CS Linköping fredagen den 5/4. | Centerstudenter Linköping

  3. Ping: Hanna eller Hannes? | Johan Hedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s